Karin & Mari

Mitt foto
Karin & Mari Kock/näringsterapeut. Varför gör vi en blogg ihop? Vi brinner för att inspirera DIG!! Till att hälsosam mat är både enkelt,roligt och fantastiskt gott! VÅGA,LEKA,SMAKA,NJUTA. Så lyckas du i köket!!! Lycka Karin & Mari

fredag 4 juni 2010

Hemlagat i sommarvärmen!


ÅÅÅ vad jag har längtat till denna dag! Slut på hämtmat och restaurangbesök nu ska här lagas ljuvliga smaker för alla sinnen.
Vårat kök är äntligen klart efter 3 veckors renovering ( Tack till Jessicas pappa Jörgen och hans kollega Peter vilka karlar allt har dom fixat utan några som helst problem.)


I dag blir det en enkel lunch av rosmarin och vitlöksslungad färskpotatis med ugnsbakad torsk och oliv och fetaostkeso innan färden går ut till landet vid bråviken där vi ska spendera helgen med grillning och frossa i god mat.


Underbart!
Trevlig helg på er Mari!



Oj det var tydligen inte bara jag som saknat hemlagad mat lillstumpan har ju levt på tråkig burkmat dem senaste veckorna och inte alls haft någon aptit, men idag gapade man stort och mumsade glatt på kokt potatis, morötter, torsk, röda linser och timjan.
Tänk vad dom små är kloka.


Alltid en fröjd för mamma att se:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar