Karin & Mari

Mitt foto
Karin & Mari Kock/näringsterapeut. Varför gör vi en blogg ihop? Vi brinner för att inspirera DIG!! Till att hälsosam mat är både enkelt,roligt och fantastiskt gott! VÅGA,LEKA,SMAKA,NJUTA. Så lyckas du i köket!!! Lycka Karin & Mari

tisdag 13 oktober 2009

Glutenfri kladdkaka

100 gram smör
2- 2,5 dl socker
2 ägg
3 msk kakao
1 msk vaniljsocker
2 dl bovetemjöl

Smörj en form och sikta över lite bovetemjöl
Smält smöret och låt det svalna
Vispa ägg och socker poröst
Blanda i hop mjöl, kakao och vaniljsocker och sikta ner i äggblandningen
vispa på lägsta hastighet
Tillsätt det smälta smöret och blanda ihop
grädda kakan på 175 grader 18 min så blir den perfekt kladdig.

Njut Mari

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar