Lägg 800 gram torsk eller valfri vit fisk i en ugnsform
Skiva
2 st tomater
1/2 suchini
1 röd paprika
och lägg över fisken
Gör en mustig tomatsås på
2 hackade vitlöksklyftor
1 hackad gul lök
1 bit riven färsk ingefära
1 liten bit färsk hackad chili
1 paket saffran 0,5 g
fräs alltsammans i olivolja
slå på 500 gram krossade tom
ca 2 dl vatten
och 2 msk av en god ekologisk buljong
salta & peppra efter smak
låt det småputtra ca 10 min och slå sedan såsen över fisken
Kör i ugn ca 20 min
servera med ett gott råris.
Smaka Mari
Karin & Mari
- KarisMat
- Karin & Mari Kock/näringsterapeut. Varför gör vi en blogg ihop? Vi brinner för att inspirera DIG!! Till att hälsosam mat är både enkelt,roligt och fantastiskt gott! VÅGA,LEKA,SMAKA,NJUTA. Så lyckas du i köket!!! Lycka Karin & Mari
tisdag 13 oktober 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar