Karin & Mari
- KarisMat
- Karin & Mari Kock/näringsterapeut. Varför gör vi en blogg ihop? Vi brinner för att inspirera DIG!! Till att hälsosam mat är både enkelt,roligt och fantastiskt gott! VÅGA,LEKA,SMAKA,NJUTA. Så lyckas du i köket!!! Lycka Karin & Mari
söndag 29 november 2009
Bön och myntagucka på surdegscrustini!
400 gram kokta stora vita bönor
1/2 vitlöksklyfta
1/2 kruka mynta
saften från 1/2 liten citron
salt och peppar
Mixa till en slät konsistens.
Skiva surdegsbaguetten i skivor, ringla över lite olivolja och sätt in i ugn på 200 grader tills dom har fått en gyllenbrun yta ca 15 min.
Låt dom svalna och klicka sedan på lite böngucka på varje skiva.
Himmelskt gott.
Njut Mari!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar