Karin & Mari

Mitt foto
Karin & Mari Kock/näringsterapeut. Varför gör vi en blogg ihop? Vi brinner för att inspirera DIG!! Till att hälsosam mat är både enkelt,roligt och fantastiskt gott! VÅGA,LEKA,SMAKA,NJUTA. Så lyckas du i köket!!! Lycka Karin & Mari

söndag 29 november 2009

Bön och myntagucka på surdegscrustini!


400 gram kokta stora vita bönor
1/2 vitlöksklyfta
1/2 kruka mynta

saften från 1/2 liten citron

salt och peppar


Mixa till en slät konsistens.


Skiva surdegsbaguetten i skivor, ringla över lite olivolja och sätt in i ugn på 200 grader tills dom har fått en gyllenbrun yta ca 15 min.

Låt dom svalna och klicka sedan på lite böngucka på varje skiva.

Himmelskt gott.

Njut Mari!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar